Hva gjør vi?

Vår ekspertise er å finne uutnyttet potensiale og muligheter for vekst i digitale flater.

Sammen legger vi en plan for å nå dine forretningsmål. Deretter setter vi sammen en gruppe spesialister innenfor fagområder som prosjektledelse, analyse, innholdsproduksjon, design og webutvikling for å gjøre målene dine til virkelighet

Kommunikasjon

Digitale kanaler kommer stadig nærmere kjernevirksomhet for bedrifter og blir et viktig møte med kunden. Våre spesialister utvikler, forbedrer og tilrettelegger for bedre kommunikasjon på tvers av ulike digitale flater og kanaler.  Vi skaper helhetlig kommunikasjon på tvers av flater eller så jobber vi dedikert med en kanal.

Forretningsstrategi

I Layer har vi forretningsforståelse. Siden 2016 har vi har startet 13 selskaper og vi jobber tett på øverste ledelsesnivå for flere av våre kunder. Vi jobber helhetlig med kunde, produkt og merkevare i en verden der marked og omgivelser endrer seg hyppig. Vi skaper verdi for kundene våre og egne selskap. Det kan vi gjøre for din bedrift også.

Organisasjonsutvikling

I utviklingen av våre organisasjoner legger vi til rette for at deltakerne skal kunne vokse under forutsetningene at det er mulig å lykkes, og på deres egne og unike premisser. I Layer holdes det utelukkende fokus på at de delene av verdiskapningen og utviklingen man har forutsetninger for å gjøre noe med blir ivaretatt og satt på fokus på – mens oppgaver andre funksjoner gjør bedre plukkes vekk og ivaretas i egne miljøer. Vår spesialitet er utvikling av fagmiljøer, og vi lykkes gjennom å sette individene i sentrum.

Strategi og vekst

Strategier for vekst må forankres i bedriftens overordnede mål. Våre eksperter identifiserer dine utfordringer og behov, før de kartlegger hvor det finnes kompetansegap. Dette gapet fyller vi ved å sette sammen et team bestående av eksperter fra de forskjellige fagmiljøene i Layer.

Våre strateger har lang erfaring innenfor fagfelt som kommunikasjon, organisasjonsutvikling, forretningsstrategi og markedsføring, og har lang erfaring med å jobbe i, og lede, team av eksperter innenfor et vidt kompetansespekter. Vi løser alle typer oppdrag, fra en enkelt markedsstrategi til in-housing av hele eller deler av kommunikasjonsarbeidet.